Fotoğrafsız çünkü kameram bozuldu. :(
2-3 adet patatesi haşlıyoruz.Rendeliyoruz. 4-5 su bardağı un, bir fiske tuz ve 2 yumurta ile karıştırıyoruz .Hamuru meşhur kulak memesi kıvamına getiremezsek 2-3 kaşık su ekleyebiliriz. Kulak memesi kıvamındaki hamurumuzdan parmak kalınlığında şerit yapıyoruz. Birer cm den küpler yapıp, bunları kaynayan suya atıyoruz. Küplerimiz su yüzüne çıktığında anlayın ki pişmiştir.
2-3 domatesi taze fesleğenle başka bir kapta sos olarak hazırlayıp, tabağımızdakimantının üzerine gezdiriyoruz.
Afiyet olsun :)
Ve daha önce yapılan kolyelerimden biri daha...

2 yorum:
Ne kadar güzel bir kolye buuuu...Ellerine saglik, güzel günlerde kullan.
Sevgiler
Ellerine sağlık Sebboy, güzel tarif için de ayrıca teşekkür ederiz.
Kameran için üzüldüm, ummadığı anda insanın başına bazı aksilikler gelebiliyor tabi. "sağlık olsun"
Yorum Gönder